Wie ben ik

Mijn naam is Marion Klijmij en ik ben NEN-8048 gecertificeerd budgetcoach en schuldhulpverlener. Door mijn ruime en jarenlange werkervaring in de financiële sector ben ik een enthousiaste coach geworden en wil ik graag iets voor mensen betekenen.

Mijn aanpak is persoonlijk en professioneel. Ik ben betrouwbaar en sociaal betrokken. Samen met de klant zorg ik ervoor dat er weer sprake is van een gezonde financiële situatie, door te coachen, het geven van inzicht en het motiveren tot gedragsverandering.

Ik behandel iedereen met respect en ik werk samen op basis van gelijkwaardigheid. Ik heb oog voor het individu en maak gebruik van ieders kwaliteiten om zo nieuwe kansen te creëren en te grijpen. Ik communiceer duidelijk en maak mijn belofte aan de klant waar.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen mijn vakgebied volg ik opleidingen en trainingen.