Wat doe ik

Financiële coaching en begeleiding

U wilt balans in de inkomsten en de uitgaven, orde in de chaos en rust? Ik zorg er samen met u voor dat er weer een gezonde financiële situatie ontstaat. Door intensieve coaching en begeleiding creëren we niet alleen inzicht, maar kunnen we een plan voor de toekomst maken waarbij geldzaken niet langer alle aandacht vragen, maar er weer ruimte ontstaat om te genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Ontzorging van werkgevers door financiële coaching en begeleiding medewerker

Slechte prestaties en hoog ziekteverzuim omdat uw medewerker thuis financiële problemen heeft? Ik ga met financiële coaching en begeleiding ervoor zorgen dat uw medewerker weer lekker in zijn vel zit, graag naar zijn werk komt en weer volledig inzetbaar is.

Ondersteuning bij de thuisadministratie

Bent u al iets ouder, zit u in een moeilijke periode door ziekte, hebt u te maken gehad met een emotionele gebeurtenis in uw leven of is er een andere reden waardoor het moeilijk is om de thuisadministratie op orde te brengen en te houden? Samen creëren we inzicht en lossen we problemen op, daarna kijken we of er regelmatige ondersteuning gewenst is.

Verruiming van financieel inzicht bij jongeren

Zit je nog op de middelbare school, ben je net aan een vervolgstudie of je eerste baan begonnen en kom je iedere maand geld tekort? Ik help je om je inkomsten en uitgaven weer in evenwicht te brengen, zodat je een onbezorgde financiële toekomst tegemoet gaat.